Brandposter


Detta är ett litet urplock av vad vi säljer.

Produktblad Pdf

SLANGRULLE PRESTO
Lämplig för industrier, lager, lantbruk etc.
Slangrulle för montage på vägg eller nisch. Slangrullen är försedd med AWG/TA stålrör Handfighter II, som ger både spridd och sluten stråle. Via slangstyrare kan slangen dras i alla riktningar utan avbrott av vattentillförseln. Navet är utformat med ny teknik som minimerar risken att få vattenavbrott.
BRANDPOST PRESTO
Lämplig för skolor, sjukhus, kontor, hotell, offentliga lokaler, garage, industrier etc.
Skåpet har entilltalande design med slangrulle på svängarm som standard. Detta gör att dörren inte har någon som helst påfrestning, utan håller sig i gått skick. Dörren har infällda gångjärn och öppnas 180 grader för att underlätta för svängarmen. Slangrullen är försedd med AWG/TA stålrör Handfighter II, som ger både spridd och sluten stråle. Via slangstyrare kan slangen dras i alla riktningar utan avbrott av vattentillförseln. Navet är utformat med ny teknik som minimerar risken att få vattenavbrott. Skåpet kan monteras infällt eller utanpåliggande. Det som kan eventullt kan krävas extra vid infällt montage är en ram som utgör en snygg kant mot väggen.
BRANDPOST PRESTO
Lämplig för skolor, sjukhus, kontor, hotell, offentliga lokaler, garage, industrier etc.
Skåpet har entilltalande design med slangrulle på svängarm som standard. Detta gör att dörren inte har någon som helst påfrestning, utan håller sig i gått skick. Dörren har infällda gångjärn och öppnas 180 grader för att underlätta för svängarmen. Slangrullen är försedd med AWG/TA stålrör Handfighter II, som ger både spridd och sluten stråle. Via slangstyrare kan slangen dras i alla riktningar utan avbrott av vattentillförseln. Navet är utformat med ny teknik som minimerar risken att få vattenavbrott. Skåpet kan monteras infällt eller utanpåliggande. Det som kan eventullt kan krävas extra vid infällt montage är en ram som utgör en snygg kant mot väggen. Med ett enkelt handgrepp , går bakväggen att ta bort. Är då lämplig för montage över nischer.
BRANDPOST PRESTO
Lämplig för skolor, sjukhus, kontor, hotell, offentliga lokaler, garage, industrier etc.
En räddningsstation innehållande brandpost och handbrandsläckare i kombination. Brandpost FR726 tillsammans med släckarskåp. Skåpet kan monteras infällt eller utanpåliggande. Det som kan eventullt kan krävas extra vid infällt montage är en ram som utgör en snygg kant mot väggen. Övrig beskrivning brandpost se

    Aktuellt pris

Kontakta oss gärna, så hjälper vi er att hitta den brandpost som passar bäst.